Je hebt de tuinspullen nog maar net opgeborgen en je hoofd staat er misschien nog helemaal niet naar. Toch is het dichterbij dan je denkt: kerst! En bij kerst hoort een kerstpakket. Een mooie manier om je medewerkers of relaties te bedanken voor het afgelopen jaar. Bij de Wereldwinkel Hoogeveen zijn we er al helemaal klaar voor!

Of je nu 1 of 1000 kerstpakketten nodig hebt, het geeft zoveel fijner wanneer je weet dat je met je kerstpakket niet alleen de ontvanger blij maakt. Daarom is een kerstpakket van de Wereldwinkel een extra goed idee. De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Al onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten – zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren – er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met een aankoop bij de Wereldwinkel help je hen daarbij.

Dat geldt zeker ook voor onze kerstpakketten! We kunnen een pakket samenstellen voor ieder budget en naar ieders wens. Wat dacht je van een heerlijk pakket voor zoetekauwen, voorzien van fair trade chocolade, noten, koekjes, fruit en honing? Of een kruidig pakket vol met geurige specerijen, kruidenpasta’s, chutneys en rijst? Maak het af met bijvoorbeeld een mooie schaal of (kook)boek en je hebt een pakket waar je mee voor de dag kunt komen!

Heb je elders al iets besteld? Ook dan zijn wij je graag van dienst. We vullen je pakket graag aan met een mooie vaas, vijzel, geurbrander, kookboek, schaal of willekeurig ieder ander artikel uit ons assortiment. Daarmee geef je een mooi en duurzaam tintje aan je kerstpakket of relatiegeschenk.

Wil je meer weten? Kom dan gauw langs in onze winkel aan de Hoofdstraat 59 in Hoogeveen. Onze medewerkers helpen je graag verder. Tot snel, we zien je graag! Maak je liever een afspraak, bel ons dan op 0528-23 12 26.